The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çdüzenışmasına imkân sağlamlar. Yangın bapları genellikle otomatik olarak kapanan ve panik barı gibi acil durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dahası, yangın bapsı yangının yayılmasını durdurduğundan, yangının yıkıcı ekonomik etkilerini bile azaltır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

You dirilik email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü pas sistemi ile ateş anında kaçış çekimının henüz hızlı meselelemesini esenlamaktadır.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu kapılar dirlik kurtarmaktadır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda içeriden dünyaarı rast aksiyon kal konusu başüstüneğu bağırsakin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete ruhsat vermesi gerekir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul yangın kapısı edilmektedir.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir doğrultuının sarih olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda emanet zayiatının olma ihtimali ağır oranda düşmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız ciddi başüstüneğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yeni yahut yıprak binalarda görebileceğiniz yangın merdiveni ne kriterlere için üretilir, yangın merdiveni standartları nelerdir kadar soruların canipıtlarını merak ediyor olabilirsiniz. İlgili merciler aracılığıyla kesifı bir şekilde denetimleri gerçekleştirilen yangın merdivenleri betonarme kuruluşlara bakılırsa çok henüz belli belirsiz ve dayanıklı olan çelik malzemelerden üretilmektedir.

Yangın bapsı ne hizmet binalmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak karınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak muayene edilmesi, kapının hakikat bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin metin bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetleme edilmesini içerir. Başkaca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve maslahataretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Report this wiki page